Nieuws en advies

Trouwjurk reinigen

Jullie trouwdag is voorbij en natuurlijk wil je die prachtige jurk goed laten reinigen! Speciaal voor de bruiden van de Honeymoon shop hebben wij deze exclusieve service.
Als bruid van de Honeymoon shop kun je jouw trouwjurk bij ons laten reinigen en controleren op beschadigingen en losse steentjes. De kosten voor het reinigen van een jurk zijn 150 euro. Voor een trouwjurk van natuurzijde brengen wij 200 euro in rekening. Na maximaal 6 weken kun je de jurk weer in de winkel ophalen. Je mag de jurk na je bruiloft tijdens openingstijden bij ons langs komen brengen.

Tips voor het reinigen

  • Zorg dat de jurk zo spoedig mogelijk na je trouwdag wordt gereinigd zodat het vuil niet in de stof trekt.
  • Kleine beschadigingen repareren wij kosteloos. Grotere beschadigingen zullen in overleg met jou in rekening worden gebracht.
  • Het reinigen van sluiers, hoepels, belts en andere accessoires is niet mogelijk.
  • Deze service is exclusief beschikbaar voor de bruiden van de Honeymoon shop.

The Perfect Match

Hoe weet je nu zeker dat bij de gevonden droomjurk jouw aanstaande echtgenoot geen complete flater slaat in zijn gekozen outfit?

Een mooie jurk en een goed pak vinden is één ding. Zorgen dat jullie kleding bij elkaar past, een tweede. Hoe weet je zeker dat jullie samen om door een ringetje te halen zijn?

Je kleding voor elkaar verborgen houden tot de bruiloft, is leuk.
Er kleeft alleen één risico aan: dat jouw pak en haar jurk niet bij elkaar passen. Of dat je das vloekt bij haar schoenen. Gelukkig zijn dat soort rampscenario’s makkelijk te voorkomen, als je vertrouwt op de stylisten van de Honemoon men’s shop. Maak niet alleen voor jezelf een afspraak, maar ook voor je aanstaande, en het komt allemaal goed. Jullie kunnen natuurlijk ook tegelijkertijd komen passen. De stylisten van de Honeymoon shop en Honeymoon men’s shop zorgen voor een match made in heaven.

Tijdens de zoektocht naar jouw droomjurk kom je de mooiste bruidsjurken tegen. Van romantische prinsessenjurken tot sexy soepel vallende trouwjurken. Al deze bruidsjurken hebben verschillende nek lijnen. De jurken worden afgewerkt met een V-hals, off-shoulders, strapless of een hoog gesloten lijn. Je vraagt je inmiddels na het zien van al dit moois af, welke nek lijn past het beste bij mij? Wij helpen je graag op weg.

Strapless

De strapless nek lijn is de meest voorkomende in de bruidsmode. Een strapless jurk accentueert ook de sleutelbenen en de nek. Er zijn een aantal variaties op: de sweetheart, licht golvend en de rechte versie. De sweetheart loopt in de vorm van een hart, het midden eindigt in een puntje. De sweetheart en de de licht golvende versie accentueren de buste. Veel bruiden denken dat een strapless nek lijn niet staat bij een volle buste, maar niets is minder waar. Een prachtige sweetheart of de lichtgolvende nek lijnen maken de schouders juist subtieler. Voor bruiden met een kleinere buste en een zandloper figuur is de rechte variant perfect. De rechte lijn creëert de illusie dat de buste groter is.

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwpak blauw

Trouwpak blauw. Bij de Trouwpakken outlet hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een trouwkostuum Limburg op onze website. Je zal er ook een unieke collectie herenschoenen vinden.

Coverband avondfeest

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

Dj trouwfeest

DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey.